Kockarna Stefan Eriksson och Fredrik Johansson tillagade vildsvinsköttet under eventet om vildsvinsfrågan som arrangerades av länsstyrelsen i Örebro och livsmedelsproducenternas Agro Örebro. Foto: Susanne Lindeborg/länsstyrelsen Örebro

Vildsvin som råvara skärskådades vid event

Länsstyrelsen i Örebro och livsmedelsproducenternas Agro Örebro har haft ett event för att öka intresset för vildsvinsjakt och vildsvinskött. Jägare, kockar och lantbrukare med flera var inbjudna. En slutsats under dagens diskussioner var att förslaget från Livsmedelsverket att jägare ska få leverera vildsvin direkt till detaljhandeln inte kommer att fungera.

"}}

Läs vidare med +Plus

Är du redan prenumerant? Logga in

  • ✔️ Var med i alla tävlingar!
  • ✔️ Tillgång till alla artiklar
  • ✔️ Jaktjournalen e-tidning
  • ✔️ Fri tillgång till digitala arkivet

JUST NU!

Prova gratis och få vapenförsäkring

0:- /mån

Första 3 månaderna, därefter 39 kr/mån
(Vapenförsäkring registreras efter köp och gäller i 6 månader om prenumerationen förblir aktiv)

Prenumerera