Rickard Johansson och en del av det kött han torkar hemma på gården i Råneå. Foto: Privat
Rickard för vidare uråldriga metoder att ta hand om viltkött
På Jämtön i norrbottniska Råneå upprätthåller 32-årige jägaren Rickard Johansson kunskaper om hur viltkött kan tas till vara. Varje vårvinter torkar han kött - en kunskap som funnits i släkten i generationer. Här delar Rickard med sig av sitt recept.
"}}
Läs vidare med +Plus
Är du redan prenumerant? Logga in
- ✔️ Var med i alla tävlingar!
- ✔️ Tillgång till alla artiklar
- ✔️ Jaktjournalen e-tidning
- ✔️ Fri tillgång till digitala arkivet
JUST NU!
Prova gratis och få vapenförsäkring
0:- /mån
Första 3 månaderna, därefter 39 kr/mån
(Vapenförsäkring registreras efter köp och gäller i 6 månader om prenumerationen förblir aktiv)
Prenumerera