Recept: Hjortfransyska med panzanella

Skivor av fransyska från dovhjort tillagad sous vide till en innertemperatur på 57 grader. Serveras i en tomat- och vitlöksdoftande panzanella, italiensk brödsallad.

600 – 800 g hjortfransyska
4 generösa skivor surdegsbröd, levain eller baguette
400 g tomater, gärna körsbärs
1 rödlök
150 g oliver

Läs vidare med +Plus

Är du redan prenumerant? Logga in

  • ✔️ Var med i alla tävlingar!
  • ✔️ Tillgång till alla artiklar
  • ✔️ Jaktjournalen e-tidning
  • ✔️ Fri tillgång till digitala arkivet

JUST NU!

Prova gratis och få vapenförsäkring

0:- /mån

Första 3 månaderna, därefter 39 kr/mån
(Vapenförsäkring registreras efter köp och gäller i 6 månader om prenumerationen förblir aktiv)

Prenumerera