Nu söker vi fler journalister

Jobba med oss på Jaktjournalen!

Jobba med oss på Jaktjournalen!

Nu söker vi förstärkning till vår webredaktion

 Är du en jaktstark journalist och är sugen på en ny utmaning hos Sveriges största fristående jakttidning? Jaktjournalen är tidningen för jägare – av jägare. Bli en del av vårt lag och dela jaktglädjen med tiotusentals andra! 

Vi är ett sammansvetsat gäng som alla vill samma sak – göra landets bästa jakttidning och driva Sveriges största fristående nyhetssajt inom jakt. Vi söker nu en nyhetsreporter. 

Vi söker dig som:

· Är utbildad journalist, eller har flera års arbetslivserfarenhet som journalist på tidning, radio eller tv.

· Vill arbeta journalistiskt främst på webb, men också nyhetssidor i print.

· Har erfarenhet av webbpublicering

· Jägarexamen

· B-körkort

Som person tror vi att du är självgående, van att ta ansvar och leverera och vet att saker kan svänga snabbt i både print och webb. Du är även en aktiv jägare med intresse för allt som hör jakten till. Du är välformulerad, noggrann och full av idéer. 

  • Vad vi kan erbjuda dig? För rätt person finns det många spännande möjligheter inom hela 3F Media Group. Om du har passion för det du gör, är dedikerad i dina åtaganden, uthållig och pålitlig så kommer vi göra allt vi kan för att skapa de rätta förutsättningarna för att du ska ha en lång och rolig karriär hos oss. 

  • Vill du bli en del av vårt team? Skicka in i sådant fall in några rader om dig själv, ditt CV och arbetsprov via knappen nedan. Tillsättning sker löpande, så skicka din ansökan redan idag.