Vildsvin ska in på restauranger och storkök om Hushållningssällskapet får välja. Foto: Per Jonson

Hushållningssällskapet vill öka inköp av vildsvinskött

I ett projekt som löper fram till september 2022 vill Hushållningssällskapet öka tillgången på vildsvinskött. Projektet vill lösa det moment 22 som råder där jägare vill veta om det finns efterfrågan, och konsumenterna vill ha utbud.

"}}

Läs vidare med +Plus

Är du redan prenumerant? Logga in

  • ✔️ Var med i alla tävlingar!
  • ✔️ Tillgång till alla artiklar
  • ✔️ Jaktjournalen e-tidning
  • ✔️ Fri tillgång till digitala arkivet

JUST NU!

Prova gratis och få vapenförsäkring

0:- /mån

Första 3 månaderna, därefter 39 kr/mån
(Vapenförsäkring registreras efter köp och gäller i 6 månader om prenumerationen förblir aktiv)

Prenumerera