Kökschefen på Restaurang Jord, Oskar Gunnarsson, närmast kameran, och krögaren Andreas Landén, på prisade Restaurang Jord, avslöjar hur björnkött blir en delikatess. Foto: John Sandlund

Här blir björnkött en delikatess – prisad krögare bjuder på recept

Nej! Prisad krögare och viltspecialiserd kock skriker rakt ut när de hör att björnkött kan komma att grävas ned - på grund av dålig efterfrågan. För att höja intresset för björnkött bjuder prisade krögaren Andreas Landén på sina bästa recept på björnkött - för att höja intresset för den exklusiva råvaran.

"}}

Läs vidare med +Plus

Är du redan prenumerant? Logga in

  • ✔️ Var med i alla tävlingar!
  • ✔️ Tillgång till alla artiklar
  • ✔️ Jaktjournalen e-tidning
  • ✔️ Fri tillgång till digitala arkivet

JUST NU!

Prova gratis och få vapenförsäkring

0:- /mån

Första 3 månaderna, därefter 39 kr/mån
(Vapenförsäkring registreras efter köp och gäller i 6 månader om prenumerationen förblir aktiv)

Prenumerera