Personalen på Fjällveterinären. Från vänster: Linda Ross, veterinär, Anna Pamuk, veterinär, Jennie Höglin, djurvårdare, Linnéa Köhler, veterinär, Louise Johansson, djurvårdare, samt tre av klinikens tolv personalhundar.

Fjällveterinären storsatsar – investerar 10 miljoner kronor i ny stor klinik

Strömsund (JJ) Jaktjournalens husveterinär och grundaren av jakthundspecialistmottagningen Fjällveterinären i Strömsund siktar framåt. Nu ska Anna Pamuk och hennes kollegor expandera verksamheten och bygger helt nya, dubbelt så stora lokaler.

Anna Pamuk har ända sedan hon drog i gång Fjällveterinären för tio år sedan haft en klar vision att jobba både med djursjukvård och djurfriskvård. – Vi har alltid haft och kommer alltid att ha ett djur- och djurägarperspektiv. Ser man på veterinärbranschen i stort i Sverige i dag är det mycket fokus på externa ägare som främst fokuserar på vinster, säger Anna. Strömsund kan te sig som en liten avlägsen ort, men om man ska tro Anna är Strömsund ur jakthundsperspektiv centralt placerad. Under höstarna har de nästan mer att göra än de klarar av.

Läs vidare med +Plus

Är du redan prenumerant? Logga in

  • ✔️ Var med i alla tävlingar!
  • ✔️ Tillgång till alla artiklar
  • ✔️ Jaktjournalen e-tidning
  • ✔️ Fri tillgång till digitala arkivet

JUST NU!

Prova gratis och få vapenförsäkring

0:- /mån

Första 3 månaderna, därefter 39 kr/mån
(Vapenförsäkring registreras efter köp och gäller i 6 månader om prenumerationen förblir aktiv)

Prenumerera