Dela bocklyckan – vinn prenumeration och keps

  Inte nog att bockjaktpremiären kan bjuda på härliga upplevelser och jaktlycka. Nu kan du också dela lyckan och vinna fina priser.

Äntligen augusti och höstpremiär på råbock. Många är vi nog som kommer att kliva upp tidigt den 16:e augusti för att gå ut och möta sensommarmorgonen med förhoppning att få avsluta med en ståtlig bock att ta med hem.

Delad lycka är ju dubbel lycka sägs det ju och därför ber vi er att dela med er av premiärens jaktlycka. Har Diana varit med dig på årets premiär? Berätta kort om din jaktlycka (max 500 tecken) och maila in text och bild från premiären till Jaktjournalen på  redaktionen@jaktjournalen.se.

Vi publicerar ett gäng bilder och berättelser i vårt nummer 10 som kommer ut i slutet av september. Självklart kommer det också på jaktjournalen.se.

Får du din bild publicerad i Jaktjournalen vinner du en keps och ett hundkoppel! Dessutom får du en prenumeration på Jaktjournalen. Är du redan är prenumerant får du förlängd prenumeration. Du kan också välja att ge bort en prenumeration till en kompis.

Så här går det till:

· Lyckas med bockjakten!

· Föreviga årets jaktlycka.

· Skriv några rader om hur jakten gick till (Max 500 tecken).

· Skicka in text och bild till redaktionen@jaktjournalen.se

Skitjakt på er!