Vildsvinsfilé med choronsås

Innerfilé från unga vildsvin är definitivt en förstklassig råvara som knappast går att misslyckas med. Patrik Holmen, Växjö, bjuder gärna sina vänner på vildsvinsfilé när tillgången är god.– Enkelt att tillaga och alltid uppskattat, berättar Patrik.Med en god choronsås är framgången given. Lycka till!

Ingredienser

Läs vidare med +Plus

Är du redan prenumerant? Logga in

  • ✔️ Var med i alla tävlingar!
  • ✔️ Tillgång till alla artiklar
  • ✔️ Jaktjournalen e-tidning
  • ✔️ Fri tillgång till digitala arkivet

JUST NU!

Prova gratis och få vapenförsäkring

0:- /mån

Första 3 månaderna, därefter 39 kr/mån
(Vapenförsäkring registreras efter köp och gäller i 6 månader om prenumerationen förblir aktiv)

Prenumerera