Utskuren kotlett från vildsvin med rostad potatis, ramslökspesto, knaprigt fläsk och hasselnötter. Lång tillagning på 62 – 63 grader gör köttet saftigt och säkert.
Recept: Vildsvinsrygg med ramslökspesto
4 personer
600 – 800 g utskuren kotlett från vildsvin
1 kg färskpotatis
100 g skalade hasselnötter
50 g ska sparas till peston
150 g rökt fläsk
Läs vidare med +Plus
Är du redan prenumerant? Logga in
- ✔️ Var med i alla tävlingar!
- ✔️ Tillgång till alla artiklar
- ✔️ Jaktjournalen e-tidning
- ✔️ Fri tillgång till digitala arkivet
JUST NU!
Prova gratis och få vapenförsäkring
0:- /mån
Första 3 månaderna, därefter 39 kr/mån
(Vapenförsäkring registreras efter köp och gäller i 6 månader om prenumerationen förblir aktiv)
Prenumerera