Utskuren kotlett från vildsvin med rostad potatis, ramslökspesto, knaprigt fläsk och hasselnötter. Lång tillagning på 62 – 63 grader gör köttet saftigt och säkert.

Recept: Vildsvinsrygg med ramslökspesto

4 personer
600 – 800 g utskuren kotlett från vildsvin
1 kg färskpotatis
100 g skalade hasselnötter
50 g ska sparas till peston
150 g rökt fläsk

Läs vidare med +Plus

Är du redan prenumerant? Logga in

  • ✔️ Var med i alla tävlingar!
  • ✔️ Tillgång till alla artiklar
  • ✔️ Jaktjournalen e-tidning
  • ✔️ Fri tillgång till digitala arkivet

JUST NU!

Prova gratis och få vapenförsäkring

0:- /mån

Första 3 månaderna, därefter 39 kr/mån
(Vapenförsäkring registreras efter köp och gäller i 6 månader om prenumerationen förblir aktiv)

Prenumerera