Ljuvligt grillspett av vildsvin

Med våren startar också grillsäsongen. Och självklart ska vi nu grilla ”vilt” som aldrig misslyckas. En utsökt råvara som inte behöver konstlas till, och mycket enklare än grillspett kan det inte bli. Med en god marinad och lite fina tillbehör är grillfesten räddad.

4 portioner:
600 g vildsvinsstek
haloumiost
lök
zucchini

Läs vidare med +Plus

Är du redan prenumerant? Logga in

  • ✔️ Var med i alla tävlingar!
  • ✔️ Tillgång till alla artiklar
  • ✔️ Jaktjournalen e-tidning
  • ✔️ Fri tillgång till digitala arkivet

JUST NU!

Prova gratis och få vapenförsäkring

0:- /mån

Första 3 månaderna, därefter 39 kr/mån
(Vapenförsäkring registreras efter köp och gäller i 6 månader om prenumerationen förblir aktiv)

Prenumerera