Klassisk älgbiff

Svårt att komma på något gott till middag? Här får du hjälp, klassiska älgbiffar är aldrig fel och alltid lika supergott. Med lite grädde i färssmeten blir biffarna inte heller torra. Har man dessutom egenplockade lingon och karljohansvamp är middagen räddad.

4 personer:
1 gul lök, finhackad
2 msk strömjöl
1 dl grädde
600 g finmalen älgfärs
1 ägg
2 tsk salt
2 krm svartpeppar
3 msk smör till stekning

Läs vidare med +Plus

Är du redan prenumerant? Logga in

  • ✔️ Var med i alla tävlingar!
  • ✔️ Tillgång till alla artiklar
  • ✔️ Jaktjournalen e-tidning
  • ✔️ Fri tillgång till digitala arkivet

JUST NU!

Prova gratis och få vapenförsäkring

0:- /mån

Första 3 månaderna, därefter 39 kr/mån
(Vapenförsäkring registreras efter köp och gäller i 6 månader om prenumerationen förblir aktiv)

Prenumerera