Kebabrulle av älg!

Under sommaren är måltiderna många gånger enkla, men minst lika goda. En härlig sommarrätt är utan tvekan Jessica Sandströms kebabrulle som hon gärna bjuder sina jaktkom­pisar på tillsammans med en kall öl eller ett gott rött vin.Jessica jagar älg i Värmland, men bor i Uddevalla och anpassar ofta de olika köttbitarna till olika rätter. I detta fall passar bogstek ypperligt.

4 personer:
ca 600 g frusen bogstek av älg
salt
vitpeppar
”Fiddes Payne” Tex-Mex Seasoning
isbergssallad
tomater
rödlök
chilifrukt
mango
4 st libabröd
Vitlökssås:
1 stor vitlöksklyfta
1 msk oregano
½ msk saft av citron
salt samt nymalen svartpeppar
efter smak
2,5 dl grekisk yoghurt

Läs vidare med +Plus

Är du redan prenumerant? Logga in

  • ✔️ Var med i alla tävlingar!
  • ✔️ Tillgång till alla artiklar
  • ✔️ Jaktjournalen e-tidning
  • ✔️ Fri tillgång till digitala arkivet

JUST NU!

Prova gratis och få vapenförsäkring

0:- /mån

Första 3 månaderna, därefter 39 kr/mån
(Vapenförsäkring registreras efter köp och gäller i 6 månader om prenumerationen förblir aktiv)

Prenumerera