Kebabrulle av älg!
Under sommaren är måltiderna många gånger enkla, men minst lika goda. En härlig sommarrätt är utan tvekan Jessica Sandströms kebabrulle som hon gärna bjuder sina jaktkompisar på tillsammans med en kall öl eller ett gott rött vin.Jessica jagar älg i Värmland, men bor i Uddevalla och anpassar ofta de olika köttbitarna till olika rätter. I detta fall passar bogstek ypperligt.
4 personer:
ca 600 g frusen bogstek av älg
salt
vitpeppar
”Fiddes Payne” Tex-Mex Seasoning
isbergssallad
tomater
rödlök
chilifrukt
mango
4 st libabröd
Vitlökssås:
1 stor vitlöksklyfta
1 msk oregano
½ msk saft av citron
salt samt nymalen svartpeppar
efter smak
2,5 dl grekisk yoghurt
Läs vidare med +Plus
Är du redan prenumerant? Logga in
- ✔️ Var med i alla tävlingar!
- ✔️ Tillgång till alla artiklar
- ✔️ Jaktjournalen e-tidning
- ✔️ Fri tillgång till digitala arkivet
JUST NU!
Prova gratis och få vapenförsäkring
0:- /mån
Första 3 månaderna, därefter 39 kr/mån
(Vapenförsäkring registreras efter köp och gäller i 6 månader om prenumerationen förblir aktiv)
Prenumerera