Jägarens skogspanna

Det finns knappast något godare än att tillaga vilt och äta utomhus. Vi jägare kan verkligen njuta av viltköttet och förbereder vi lite innan vi åker till skogs kan man göra underverk på ett spritkök. Jägarens skogspanna görs på viltfärs, grädde och kryddor. Kokar man dessutom lite pasta har man fått enrejäl måltid som gör resten av jaktdagen både trevlig och spännande.

4 personer:
600 g viltfärs
1,5 msk fransk senap
2 tsk finhackad rosmarin
½ dl grädde
1 ägg
2 msk kalvfond
1 1/2 dl vispgrädde
salt & peppar
hackad persilja

Läs vidare med +Plus

Är du redan prenumerant? Logga in

  • ✔️ Var med i alla tävlingar!
  • ✔️ Tillgång till alla artiklar
  • ✔️ Jaktjournalen e-tidning
  • ✔️ Fri tillgång till digitala arkivet

JUST NU!

Prova gratis och få vapenförsäkring

0:- /mån

Första 3 månaderna, därefter 39 kr/mån
(Vapenförsäkring registreras efter köp och gäller i 6 månader om prenumerationen förblir aktiv)

Prenumerera