Jägarens köttbullar

Det finns knappast något mer delikat än köttbullar på viltfärs. I detta fall har vi gjort köttbullarna på älgkalvsfärs. Men det fungerar lika bra med rådjurs- eller hjortfärs. Med en god sås lovar jag att inte en enda köttbulle blir kvar på tallriken när sista tuggan är tagen.

4 portioner:
600 g älgkalvsfärs
1 gul lök
1 vitlöksklyfta
1 ägg

Läs vidare med +Plus

Är du redan prenumerant? Logga in

  • ✔️ Var med i alla tävlingar!
  • ✔️ Tillgång till alla artiklar
  • ✔️ Jaktjournalen e-tidning
  • ✔️ Fri tillgång till digitala arkivet

JUST NU!

Prova gratis och få vapenförsäkring

0:- /mån

Första 3 månaderna, därefter 39 kr/mån
(Vapenförsäkring registreras efter köp och gäller i 6 månader om prenumerationen förblir aktiv)

Prenumerera