Älgwok för fest och vardag

Älgkött är en fantastisk råvara som går att använda till nästan alla rätter. Även i wokpannan gör den succé. Skuren i smala bitar och wokad på hög värme blir även den mest kräsne övertygad om älgköttets förträfflighet. En väl mörad bit stek och fräscha grönsaker är grunden i en lyckad älgwok. Lycka till!

6 personer:

Läs vidare med +Plus

Är du redan prenumerant? Logga in

  • ✔️ Var med i alla tävlingar!
  • ✔️ Tillgång till alla artiklar
  • ✔️ Jaktjournalen e-tidning
  • ✔️ Fri tillgång till digitala arkivet

JUST NU!

Prova gratis och få vapenförsäkring

0:- /mån

Första 3 månaderna, därefter 39 kr/mån
(Vapenförsäkring registreras efter köp och gäller i 6 månader om prenumerationen förblir aktiv)

Prenumerera